#OstanimoOdgovorni

Održana 22. sjednica Gradskog vijeća Trilja

12.06.2020.
Održana 22. sjednica Gradskog vijeća Trilja

U Gradskoj vijećnici Grada Trilja u utorak, 09. lipnja održana je 22. sjednica Gradskog vijeća Grada Trilja, a na sjednici je bilo prisutno 12 od 15 vijećnika.

Usvojeno je Izvješće o radu Muzeja triljskog kraja, Gradske knjižnice Trilj i Čistoće Cetinske krajine d.o.o.. Vijećnici su jednoglasno usvojili i I. izmjene i dopune Proračuna Grada Trilja za 2020. godinu te izmjene i dopune pripadajućih Programa kojima se raspodjeljuju proračunska sredstva.

Nakon rebalansa, Proračun Grada Trilja iznosi 72 milijuna kuna, a do povećanja je došlo ponajprije zbog dinamike provođenja i realizacije projekata koji se financiraju iz EU fondova i provedenih postupaka javne nabave dok su izmjenama i dopunama Programa javnih potreba u prvom redu izmijenjeni iznosi koji se dodjeljuju udrugama iz različitih područja čije su aktivnosti odgođene ili reducirane zbog epidemije koronavirusa.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.