#OstanimoOdgovorni

Stožer CZ Grada Trilja i policija nadzirat će provođenje epidemioloških mjera

04.09.2020.
Stožer CZ Grada Trilja i policija nadzirat će provođenje epidemioloških mjera

Stožer civilne zaštite Grada Trilja uputio je poziv građanima da se pridržavaju svih mjera koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite, posebno Odluke koja je na snazi za područje Splitsko-dalmatinske županije.

Epidemiološka situacija u Splitsko-dalmatinskoj županiji i u Cetinskoj krajini već neko vrijeme nije zadovoljavajuća. Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, danas je 105 novooboljelih osoba od COVID-19, od čega i 3 osobe s područja Grada Trilja.

Stožer civilne zaštite Grada Trilja posebno apelira na vlasnike i posjetitelje ugostiteljskih objekata da poštuju propisane epidemiološke mjere s naglaskom na obvezu nošenja maski. Stožer civilne zaštite Grada Trilja uz suradnju sa djelatnicima MUP-a i Državnog inspektorata pojačano će u dane vikenda nadzirati provođene svih propisanih mjera.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.