Javna rasprava o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Trilja

04.01.2018.

Grad Trilj je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Trilja, koji obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Trilj, Grad Sinj, Grad Vrlika, Općina Dicmo, Općina Dugopolje, Općina Hrvace, Općina Klis, Općina Muć i Općina Otok. Projekt se provodi u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije. Projektom se planira izgradnja otvorene pristupne mreže elektroničkih komunikacija sljedeće generacije (NGA).

Sukladno strukturnim pravilima ONP-a, nositelj projekta s danom 05.01.2018. godine pokreće postupak javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Trilja. Svi podaci i očitovanja operatora i drugih zainteresiranih strana primati će se zaključno do 05.02.2018. putem elektroničke pošte, na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dokumenti vezani uz javnu raspravu dostupni su na slijedećim poveznicama:

Obavijest o pokretanju javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa

Nacrt PRŠI

Prilog 3 nacrta PRŠI

Obrazac za sudjelovanje u javnoj raspravi

Izvješće o provedenom postupku javne rasprave – Trilj

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.