#OstanimoOdgovorni

Rezultati pisanog testiranja i poziv na usmeni intervju

07.03.2018.

Dana 06. ožujka 2018. godine u prostoriji Gradske vijećnice Grada Trilja proveden je postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti – pisano testiranje, po objavljenim natječajima u postupku prijma u službu u Grad Trilj, Upravni odjel općih poslova, lokalne samouprave i društvenih djelatnosti na radno mjesto viši stručni suradnik za pravne poslove, na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca i Upravni odjel za prostorno uređenje, imovinskopravne poslove, komunalni sustav i zaštitu okoliša, na radno mjesto pomoćni radnik (SSS) , na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca.

Rezultate pisanog testiranja možete pronaći ispod ove objave.

Kandidati za radno mjesto viši stručni suradnik za pravne poslove za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Trilja dana 08. ožujka 2018. godine (četvrtak) s početkom u 14:00 sati.

Kandidati za radno mjesto pomoćni radnik (SSS) za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Trilja dana 08. ožujka 2018. godine (četvrtak) s početkom u 14:30 sati.

Rezultati pisanog testiranja – viši stručni suradnik za pravne poslove

Rezultati pisanog testiranja – pomoćni radnik

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.