#OstaniDoma

Budi odgovoran prema sebi, svojoj obitelji i cijelom društvu!

Strateška procjena utjecaja na okoliš Plana gospodarenja otpadom za razdoblje 2017-2022.

03.05.2018.

Grad Trilj je temeljem mišljenja Upravnog odjela za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i zaštitu okoliša Splitsko-dalmatinske županije Odlukom od 05.03.2018. započeo postupak ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš Plana gospodarenja otpadom Grada Trilja za razdoblje 2017.-2022. Nakon provedenog postupka izvješće i sva pristigla mišljenja javnopravnih tijela dostavljena su Upravnom odjelu za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i zaštitu okoliša Splitsko-dalmatinske županije na mišljenje i prethodnu suglasnost.

Mišljenje Upravnog odjela za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i zaštitu okoliša Splitsko-dalmatinske županije i prethodnu suglasnost, kao i Odluku donesenu nakon provedenog postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš Plana gospodarenja otpadom Grada Trilja za razdoblje 2017.-2022. možete preuzeti na sljedećim linkovima:

Mišljenje o provedenom postupku

Prethodna suglasnost na PGO

Odluka da nije potrebna SPUD

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.