Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama

06.07.2018.

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama(«Narodne novine», br. 85/15) javno se objavljuje Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama na području Grada Trilja, radi savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.

Stoga pozivamo sve zainteresirane da najkasnije do 21.07.2018. godine dostave svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe putem Obrasca koji se nalazi u privitku, na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Po završetku savjetovanja svi prijedlozi, mišljenja i primjedbe pristigli u propisanom razdoblju, biti će pregledani i razmotreni, te će se sastaviti „Izvješće o provedenom javnom savjetovanju“ koje će biti javno objavljeno na web stranici Grada Trilja - trilj.hr.

Dokumente možete preuzeti na sljedećim linkovima:

Obrazac za sudjelovanje javnosti

Nacrt prijedloga Odluke

Prilog odluci

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.