Obavijest o otvaranju zemljišne knjige za k.o. Tijarica

Obavijest o otvaranju zemljišne knjige za k.o. Tijarica

Grad Trilj zaprimio je radi objave Odluku predsjednika Općinskog suda u Splitu pod poslovnim brojem 13 Su-916/2024-1 od 14. svibnja 2024., o otvaranju zemljišne knjige za katastarsku općinu Tijarica.

Naime, s danom 14. svibnja 2024. otvorena je zemljišna knjiga za k.o. Tijarica, te se s istom ima postupati kao sa zemljišnom knjigom vođenom u elektroničkom obliku.

Obavještavaju se sve zainteresirane osobe da mogu izvršiti uvid u novoosnovanu zemljišnu knjigu k.o. Tijarica u radno vrijeme Općinskog suda u Splitu, Stalne službe u Sinju, Zemljišnoknjižnog odjela Sinj, kao i putem Internet pretraživača na mrežnoj stranici Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske http://www.pravosudje.hr ili https://oss.uredjenazemlja.hr

Sve osobe koje smatraju da bi trebalo u istu zemljišnu knjigu upisati nešto što nije upisano ili da bi trebalo izmijeniti, nadopuniti ili izbrisati neki upis ili njegov prvenstveni red, pozivaju se dostaviti Općinskom sudu u Splitu svoje prijave prijedloga za upise odnosno svoje prigovore postojećim upisima ili njihovu prvenstvenom redu.

Rok za ispravak je do 13. kolovoza 2024., do kada zainteresirane osobe mogu podnijeti prijave/prigovore na otvorenu zemljišnu knjigu.

Prijave i prigovori podnose se Općinskom sudu u Splitu, Stalna služba u Sinju, Zemljišnoknjižni odjel Sinj, elektroničkim putem javnog bilježnika ili odvjetnika, kao obveznika korisnika elektroničke komunikacije sa sudom putem Zajedničkog informacijskog sustava (ZIS-a).

Naznačena Odluka o otvaranju zemljišne knjige za katastarsku općinu Tijarica nalazi se na poveznici u nastavku ove objave.

Previous Informacija o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš UPU stambene zone Bisko

Grad Trilj

Grad Trilj ©2022 - Sva prava pridržana • Web by Fortitudo