„Za dobre vibre – čitaj libre“

„Za dobre vibre – čitaj libre“

Grad Trilj se uključio u Županijsku bibliobusnu službu Gradske knjižnice Marka Marulića Split koja se uspostavlja nakon 30 godina zahvaljujući EU projektu „Za dobre vibre – čitaj libre“, sufinanciranom od strane EU iz Europskog socijalnog fonda te Državnog proračuna Republike Hrvatske. Nositelj projekta je Gradska knjižnica Marka Marulića Split, a partner je Splitsko-dalmatinska županija. Više o projektu možete doznati na poveznici: https://www.gkmm.hr/kategorija/za-dobre-vibre-citaj-libre.

 

Planirani početak odlaska na teren bibliobusa je ponedjeljak, 27. ožujka. Točan raspored sa lokacijama te vremenom dolaska i zadržavanja na pojedinom stajalištu nalazi se u privitku.

 

U utorak, 28. ožujka 2023. bibliobus će se nalaziti u Grabu (odmorište)  od 8:15 do 9:30, te u Košutama (kod crkve) od 10:15 do 11:30.

 

Prva dva tjedna su tjedni uhodavanja. Kolegice iz bibliobusne službe dijelit će pristupnice te raspored bibliobusa do srpnja 2023, kao i brošuru o važnosti čitanjaDjeci i mladima roditelji trebaju potpisati pristupnice kako bi se učlanili. Pristupnice možete preuzeti u privitku.

 

Prilikom učlanjenja potrebno je dostaviti i sliku za iskaznicu – osobno ili na mail: bibliobus@gkmm.hr, a bibliobusna služba bit će dostupna i na mobitel 091/622-9391 od ponedjeljka do petka od 7. 30 do 14.30 sati. Cijena izrade iskaznice je 2 eura, a članarina za 2023. godinu je besplatna za sve korisnike koji se učlane u bibliobusnu službu. Iskaznicu sa pravilima posudbe moći će preuzeti sljedeći put kada bibliobus dođe u njihovo mjesto.

  

U slučaju bilo kakvih izmjena obavijesti će biti dostupne na web stranici https://www.gkmm.hr/kategorija/za-dobre-vibre-citaj-libre

Previous JAVNA RASPRAVA O URBANISTIČKOM PLANU UREĐENJA GROBLJA TIJARICA

Grad Trilj

Grad Trilj ©2022 - Sva prava pridržana • Web by Fortitudo