OBAVIJEST RODITELJIMA DJECE PREDŠKOLSKE DOBI S PODRUČJA GRADA TRILJA O PRAVIMA IZ PRAVILNIKA O SOCIJALNOJ SKRBI GRADA TRILJA

OBAVIJEST RODITELJIMA DJECE PREDŠKOLSKE DOBI S PODRUČJA GRADA TRILJA O PRAVIMA IZ PRAVILNIKA O SOCIJALNOJ SKRBI GRADA TRILJA

Grad Trilj obavještava roditelje djece s kojima dijete stanuje, udomitelje, te druge fizičke osobe koje ostvaruju roditeljsku skrb da Gradu Trilju, Poljičke Republike 15, podnesu zahtjeve radi ostvarivanja svojih prava sukladno čl. 41. Pravilnika o socijalnoj skrbi Grada Trilja i pomoći obiteljima (Službeni glasnik broj 03/23), u svrhu postupanja nadležnog upravnog odjela i odlučivanja o istim zahtjevima.

Navedeni zahtjevi za ostvarivanje prava odnose se na pravo na oslobađanje od plaćanja boravka, pravo na naknadu za troškove boravka djeteta u predškolskoj ustanovi, te pravo na naknadu u slučaju nemogućnosti boravka u predškolskoj ustanovi (neupisivanju djeteta u dječji vrtić), a ispunjeni su propisani uvjeti za upis djeteta za cjelodnevni ili jaslički program na području grada Trilja.

Obrasce pojedinih zahtjeva mogu se preuzeti u zgradi gradske uprave na adresi Poljičke Republike 15, Trilj ili na poveznici ispod ove objave.

 

Zahtjev za oslobođenje od roditeljske participacije
Zahtjev za naknadu za neupisivanje u dječji vrtić 3. i više dijete
Zahtjev za naknadu za neupisivanje u dječji vrtić 1. ili 2. dijete

Previous GRAD TRILJ SUFINANCIRA KUPNJU UDŽBENIKA I RADNOG MATERIJALA SREDNJOŠKOLCIMA

Grad Trilj

Grad Trilj ©2022 - Sva prava pridržana • Web by Fortitudo